Hulp nodig bij het veroveren van de markt?

Als je EIGEN MERK product eenmaal af is en je bent klaar om de markt te gaan veroveren: wil je dit dan alleen doen of wil je dat samen met Zuster Evie doen?

 

Het voordeel van samen de markt veroveren is dat wij je helpen bij het introductie klaar maken van je idee. Zo kan je meeliften op onze inkoopcontracten voor etiketten (maar hoeft niet), kan je meeliften in onze fotografierondes (maar je mag ook je eigen foto aanleveren). Je kan je product vervolgens op voorraad zetten bij ons in Geffen, net zoals een conceptstore, betaal je een vaste plankhuur per maand plus handlingsfee. we nemen je product op in de Shop zodat alle Zusters het kunnen bestellen en je krijgt de mogelijkheid op de zusterdag je product te pitchen.

Bij het alleen naar de markt brengen houdt onze hulp op op het moment dat je product uitontwikkeld is. Je product is af en voorzien van THT test (je kan meeliften op ons speciale KookCreatie tarief), je drukwerk staat klaar om gedrukt te worden bij de partij van jouw keuze, je regelt je eigen fotografie en zorgt er zelf voor dat je je product verkoopt aan wie je maar wil.