Hulp nodig bij het veroveren van de markt?

Je wilt je ZUSTER EVIE MERK product SAMEN met ons ontwikkelen.

Als je ZUSTER EVIE product eenmaal af is en je bent klaar om de markt te gaan veroveren: wil je dit dan alleen doen of wil je dat samen met Zuster Evie doen?

Het voordeel van samen de markt veroveren is dat wij je helpen bij het introductie klaar maken van je idee. Zo kan je meeliften op onze inkoopcontracten voor etiketten, THT testen etc en lift je mee in onze fotografierondes. Je kan je product vervolgens GRATIS op voorraad zetten bij ons in Geffen. Omdat het een Zuster Evie product is betaal je geen plankhuur (zoals bij je eigen merk wel het geval is). We nemen je product op in de Shop zodat alle Zusters het kunnen bestellen en je krijgt de mogelijkheid op de zusterdag je product te pitchen. Je rekent de licentiekosten af op basis van no cure no pay.

Bij het alleen naar de markt brengen houdt onze hulp op op het moment dat je product uitontwikkeld is. Je product is af en voorzien van THT test (je kan meeliften op ons inkoopcontract), je drukwerk staat klaar om gedrukt te worden bij de partij van jouw keuze, je regelt je eigen fotografie (die moet voldoen aan de Zuster Evie stijl) en zorgt er zelf voor dat je je product verkoopt aan wie je maar wil.