Lokaal gemaakte lekkernijen bij u in de zaak?

Heeft u een speciaalzaak, winkel of horecagelegenheid in de regio’s waar een lokale Zuster actief is en wilt u graag onze producten opnemen in uw assortiment, dan komen we graag met u in contact! Wij denken graag met u mee over de presentatie van onze lokaal gemaakte producten en hebben daar mooie point of sale materialen voor ontwikkeld. Zit uw winkel niet in een regio van een van onze Zusters dan bieden wij een selectie van onze producten ook aan via verzending via onze centrale groothandel voor wederverkopers. Klik hier voor onze online groothandel.

Zuster Evie gelooft in lokaal ondernemerschap en wij verwijzen u dus graag door naar de dichtsbijzijnde Zuster. Zij zal dan contact met u opnemen om een proefplaatsing te bespreken van onze Toffe Toetjes, Puike Potten of Zalige Zoetigheden.  

Disclaimer: door op verzenden te klikken stemt u ermee in dat bovenstaande gegevens opgenomen worden in de adressenlijst van de Zuster aan welke ze worden doorgezet. Zij zal deze gebruiken om contact met u op te nemen. U kunt uw gegevens altijd laten verwijderen door haar.