Start vandaag je eigen cateringbedrijf

Ben jij ook dol op koken en wil je graag je gezin combineren met het starten van je eigen cateringbedrijf aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zuster Evie gelooft in lokaal ondernemerschap en in de kracht van het vinden van een balans tussen werk en prive! In alles wat we doen proberen we rekening te houden met je gezin, omdat we zelf ook moeders zijn! We hebben voor onze vaste medewerkers kinderopvangtoeslag, thuiswerken is standaard en we hebben een maand extra zwangerschapverlof. Onze franchisenemers, de Zusters, combineren hun Zuster Evie bedrijf ook allemaal met hun gezin, soms nog een baan en andere zorgtaken. Voor hen hebben we daarom geen afzetverplichting. Immers als je kind ziek is of vakantie heeft dan wil je het even wat rustiger aan kunnen doen, dat moet dan kunnen. Via onze eigen groothandel “de Shop” bestel je alles wat je nodig hebt om de Zuster Evie producten te maken. Bijna alles is online verkrijgbaar, voor sommige artikelen moet je naar de supermarkt (of online) of naar de Sligro bij jou in de buurt. Zo kan je toch ondernemen en op tijd aan het schoolplein staan!

Dus droom jij al jaren van een eigen bedrijf omdat je zo dol bent op koken maar vind je het wel een beetje spannend? Dan is dit het moment! Sluit je bij ons aan dan hoef je het niet alleen te doen maar krijg je de support van je collega Zusters! Kijk snel of we in jouw regio nog plek hebben. Om een goede balans tussen werk en privé te kunnen houden, hebben we in elke regio per concept maar plaats voor 1 Zuster.

Meer weten: Klik hier voor meer informatie voor toekomstige Zusters

Wil je meebouwen aan onze “sisterhood”, kijk dan hier of we op ons Hoofdkantoor vacatures hebben!