Zuster worden in jouw regio?

Voor wie?

Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte ambachtelijke producten met een vleugje inspiratie! Lokale producten zijn trendy en op ambachtelijke wijze gemaakt zijn ze het allerlekkerst. Gemaakt met een passie voor koken door de “zusters” (franchisenemers) in ieder hun eigen regio!

Zuster Evie zoekt zusters die passen in de formule: ZMK-ers, Zelfstandigen met Kids,  ondernemende jonge mama's of papa's met een passie voor koken die graag de zorg voor hun kinderen  combineren met het runnen van hun eigen bedrijf vanuit huis.

Zuster Evie heeft de ambitie om het meest jonge-ouders-vriendelijke concept van Nederland te worden!

Vertel me meer!

Na een inwerktraject (online) kan je zelf in jouw eigen regio aan de slag met de productie en verkoop van de producten. Werken wanneer het jou uitkomt vanuit je eigen keuken, eigen baas zijn en zonder grote investeringen! Eigen baas, maar met de gezelligheid van collega’s!

Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf je tijd kunt bepalen, word je voor elk assortimentsonderdeel apart franchisenemer. Zo bepaal je zelf modulair hoe groot jouw assortiment gaat zijn, passend in jouw tijdbesteding. Anders dan bij andere franchiseformules werken wij NIET met een volumedoelstelling. Of je 1 of 100 producten verkoopt hangt namelijk af van hoeveel tijd jij erin wilt stoppen. Jij bepaalt en wij helpen jou succesvol te zijn in jouw regio!

Op het moment bieden we 2 concepten aan die je kan franchisen: de Puike Potten en de Zalige Zoetigheden.

Jij…..

 • bent ondernemend en hebt altijd al je eigen bedrijf willen runnen
 • wilt zelf bepalen wanneer je werkt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld de zorg voor je kinderen combineren met een leuke baan
 • hebt een passie voor koken
 • hebt een keuken waarin je fijn kunt werken
 • bent graag op Facebook/Instagram actief en kan What’s Appen op je telefoon als de beste!
 • bent in bezit van een auto
 • bent woonachtig in een van de beschikbare regio’s. Klik hier voor een overzicht: de rode regio’s zijn al bezet.

Wij….

 • zorgen voor een goede training zodat je thuis zelf de producten kan maken volgens alle geldende hygiëne-eisen voor de horeca. Ook boekhouding, warenwettelijke administratie en verkoop komen aan bod in de training.
 • zorgen voor alle rompslomp zoals etikettering, allergenen en specificaties zodat jij alleen maar bezig hoeft te zijn met het leuke deel!
 • zorgen voor promotiemateriaal voor jouw regio zodat iedereen kan zien dat je product lokaal gemaakt is.
 • zorgen voor gezellige meetings met de andere zusters om tips & trucs uit te wisselen. Twee keer per jaar hebben we onze gezellige landelijke Zusterdag!
 • voegen elk jaar een nieuw product toe aan het assortiment. Jij bepaalt vervolgens zelf of je dit product ook wilt gaan maken. Je blijft zelf de baas over je eigen tijdsbesteding!

Welk productconcept moet ik kiezen?

Alle concepten passen binnen de kernwaarden van Zuster Evie: ambachtelijke techniek, ouderwets lekker met een twist van nu en lokaal gemaakt. Welke je kiest hangt af van wat je belangrijk vindt en wat je leuk vindt! De meeste Zusters franchisen meerdere concepten maar als je net voor jezelf begint is het handig om met eentje te beginnen. Er komt namelijk een hoop kijken bij het runnen van je eigen bedrijf!

Je kunt ervoor kiezen om met een concept te beginnen en dat daarna uit te bouwen. Je kunt elke maand instappen en zo verder bouwen aan je bedrijf met een nieuw concept.

Hoe werkt het?

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer, je runt dus je eigen bedrijf. Voor jouw regio krijg je de exclusiviteit over de producten van Zuster Evie. Jij bent dus de enige die ze mag verkopen. In de training leer je hoe je de producten maakt en verkoopt. Alles wat je nodig hebt om de producten te kunnen maken zit in het startpakket dat je aanschaft bij het tekenen van het franchisecontract. De dag erna kan je dus meteen beginnen! Omdat je produceert op bestelling en werkt vanuit huis heb je geen hoge kosten en zul je dus vanaf je eerste verkopen winst maken. Hoeveel hangt af van hoeveel dagen je wilt gaan werken. Maar door de lage vaste franchisefee per maand is het al rendabel vanaf 1 dag in week!

Om goed op te kunnen starten betaal je bovendien de eerste maand geen franchisefee!

Lees hier de ervaringen van een beginnende en een ervaren Zuster!

Hoe nu verder?

Heb je interesse en is jouw regio nog beschikbaar?

Download dan hier de uitgebreide franchisebrochures: Algemeen, Puike Potten of Zalige Zoetigheden.

Heb je alles gelezen en ben je nog steeds geïnteresseerd? Wat leuk! Meld je dan snel aan voor een online informatiegesprek via Zoom (zie hiernaast of als je dit mobiel leest, hieronder!). Daar maken we graag kennis met je en krijg je nog meer informatie. Als we na kennismaking denken dat je in de groep past, nodigen we je graag uit om je bij ons aan te sluiten op de startdatum die we in overleg bepalen.