Ervaringen van andere zusters!

Ik ben Franka Verriet, 40 jaar en moeder van 2 beginnende puberzoons van 11 en bijna 13 jaar oud. Ik woon in Vlijmen, een dorpje onder de rook van Den Bosch, onze Brabantse hoofdstad.

In augustus 2015 ben ik als 2e franchiseneemster van Zuster Evie gestart met de Hemelse Hangop met mijn eigen bedrijfje ‘Zuster Evie Vlijmen. 

Ik ben dol op koken en vooral ook lekker eten! Al vaker had ik geroepen dat het me zo leuk leek om hier ‘iets’ mee te doen en vooral ook ‘iets’ voor mezelf.. Maar ja, wat is dat ‘iets’ dan?  Prompt verscheen er in mijn tijdlijn op Facebook een advertentie van Zuster Evie; mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt en al snel zat de informatie in mijn mailbox en voor ik het wist had ik een afspraak met Eline, die gezellig bij mij langskwam en in de tuin volop en vooral heel enthousiast vertelde over haar franchiseformule en me ondertussen die Hemelse Hangop liet proeven; je begrijpt wel, ik was meteen verkocht! Je eigen bedrijfje beginnen, met relatief lage kosten, gericht op moeders die zelf willen bepalen hoeveel uur ze willen werken per week. Dat klonk voor mij, als moeder van 2 schoolgaande kinderen en een commerciële parttime baan voor 24 uur per week, als de perfecte start om het dan nu toch ook echt te gaan proberen en mijn ‘iets’ concreet te maken!

Inmiddels zijn we bijna 3 jaar verder en ik heb nog steeds geen moment spijt van mijn beslissing! Zowel het maken van mijn producten, als het klanten zoeken en inmiddels ook mijn rol als coördinerend hoofdzuster van Brabant doe ik nog steeds iedere dag met veel plezier. En heb ik een weekje minder tijd of zin? Dan geeft dat ook niets…. En dat trotse gevoel als je je spulletjes in de winkel ziet staan, je foto terugvindt op een menukaart of een schap vult op je eigen plekje in een conceptstore, is goud waard 😊..

Ik ben reuze trots om deel uit te mogen maken van de succesformule van Zuster Evie, die inmiddels is uitgebreid met de concepten Zalige Zoetigheden en Puike Potten en is uitgegroeid naar een club met ongeveer 40 gezellige mede-franchiseneemsters. In je eigen regio kun je altijd terecht bij je mede-zusters met vragen en een gezellige klets en de jaarlijkse Zusterdag is inmiddels al een evenement om naar uit te kijken.

Wil je ook Zuster worden, maar twijfel je nog of heb je nog vragen, dan kun je altijd bij me terecht!